Selecteer een pagina

Mijn naam is Joan Bekx en mijn beroep is Maatschappelijk werkende. Vanaf het behalen van het diploma in 1998 aan de Hogeschool te Eindhoven ben ik werkzaam geweest binnen zorg en welzijn. Zo deed ik ervaring en kennis op binnen de verslavingszorg, liep een aantal jaren mee binnen de jeugdzorg, de ouderenzorg mocht ik in buitenland ontdekken, ruim 12 jaar bezig met autismebegeleiding  normaal begaafheid en met hoogbegaafdheid. Ik geef begeleiding bij hoogsensitiviteit en bij psychopathologische problematiek(en).

 

 

Met Bekx Begeleiding & Advies heb ik ruim 6 jaar gewerkt met mensen met een autismespectrum stoornis binnen de levensloopbegeleiding. Ik vond het geweldig om samen te werken met andere ZZp érs. Ik gaf ambulante begeleiding, psycho-educatie en ondersteuning bij verschillende levensgebieden.

Op dit moment werk ik als ambulant begeleider binnen een GGZ instelling.

Ik ben met Holistic Pulsing in aanraking gekomen omdat ik “tools” miste voor mezelf en binnen mijn werk. Ik was op zoek naar verdieping. Dit leidde me naar de opleiding Holistic Pulsing die ik in 2015 heb afgerond.

Ik ben altijd zoekende geweest naar een passende vorm van coaching die bij een iedereen aan kan sluiten. Vanuit mijn vakkennis en met een dosis ervaring is Holistic Pulsing een goede aanvulling op het geheel. Het is voor mij “de kers op de taart”.

Ik ben iemand met het hart op de juiste plaats en met een positieve instelling. Ik denk ik mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ik probeer de mens te benaderen vanuit een holistische visie. Ik ben nieuwsgierig van aard, onderzoekend en inventief .

Ik ben graag onder de mensen afwisselend met momenten voor mezelf. Ik hou van de natuur, reizen en ben gek op dieren. In mijn vrije tijd probeer ik met regelmaat te mediteren en te sporten. Ik experimenteer veelvuldig in de keuken met het (her)ontdekken van de magie van ons voedsel. Ik heb enorm veel interesse in gezonde voeding en geneeskrachtige kruiden.

Sinds november 2020 ben ik gediplomeerd Master Holistic Pulser wat betekent dat ik regelmatig workshops zal verzorgen, lezingen zal geven en de opleiding Holistic Pulsing mag onderwijzen.

When I is replaced by We even illness becomes wellness

 

dsc_0175

Mijn naam is Joan Bekx en mijn beroep is Maatschappelijk werkende. Vanaf het behalen van het diploma in 1998 aan de Hogeschool te Eindhoven ben ik werkzaam geweest binnen zorg en welzijn. Zo deed ik ervaring en kennis op binnen de verslavingszorg, liep een aantal jaren mee binnen de jeugdzorg, de ouderenzorg mocht ik in buitenland ontdekken, ruim 12 jaar bezig met autismebegeleiding  normaal begaafheid en met hoogbegaafdheid. Ik geef begeleiding bij hoogsensitiviteit en bij psychopathologische problematiek(en).

Met Bekx Begeleiding & Advies heb ik ruim 6 jaar gewerkt met mensen met een autismespectrum stoornis binnen de levensloopbegeleiding. Ik vond het geweldig om samen te werken met andere ZZp érs. Ik gaf ambulante begeleiding, psycho-educatie en ondersteuning bij verschillende levensgebieden.

Op dit moment werk ik als ambulant begeleider binnen een GGZ instelling.

Ik ben met Holistic Pulsing in aanraking gekomen omdat ik “tools” miste voor mezelf en binnen mijn werk. Ik was op zoek naar verdieping. Dit leidde me naar de opleiding Holistic Pulsing die ik in 2015 heb afgerond.

Ik ben altijd zoekende geweest naar een passende vorm van coaching die bij een iedereen aan kan sluiten. Vanuit mijn vakkennis en met een dosis ervaring is Holistic Pulsing een goede aanvulling op het geheel. Het is voor mij “de kers op de taart”.

Ik ben iemand met het hart op de juiste plaats en met een positieve instelling. Ik denk ik mogelijkheden in plaats van beperkingen. Ik probeer de mens te benaderen vanuit een holistische visie. Ik ben nieuwsgierig van aard, onderzoekend en inventief .

Ik ben graag onder de mensen afwisselend met momenten voor mezelf. Ik hou van de natuur, reizen en ben gek op dieren. In mijn vrije tijd probeer ik met regelmaat te mediteren en te sporten. Ik experimenteer veelvuldig in de keuken met het (her)ontdekken van de magie van ons voedsel. Ik heb enorm veel interesse in gezonde voeding en geneeskrachtige kruiden.

Sinds november 2020 ben ik gediplomeerd Master Holistic Pulser wat betekent dat ik regelmatig workshops zal verzorgen, lezingen zal geven en de opleiding Holistic Pulsing mag onderwijzen.

When I is replaced by We even illness becomes wellness