Mijn naam is Joan Bekx en mijn beroep is maatschappelijk werkende. Vanaf het behalen van het diploma in 1998 aan de Hogeschool te Eindhoven ben ik werkzaam geweest in verschillende sectoren binnen de zorg.

Zo deed ik ervaring en kennis op binnen de verslavingszorg, jeugdzorg, ouderenzorg, autismebegeleiding NB-HB, HSP begeleiding, psychopathologie, voedingsleer en fytotherapie.

Met Bekx Begeleiding & advies heb ik ruim 6 jaar gewerkt met mensen met een autismespectrum stoornis. Ik begeleidde vanuit een cognitieve benadering, gaf psycho-educatie en werkte pragmatisch samen met mensen.

Op dit moment werk ik als ambulant begeleider binnen een GGZ instelling.

 

Ik ben met Holistic Pulsing in aanraking gekomen omdat ik “tools” miste voor mezelf en binnen mijn werk. Ik was op zoek naar verdieping. Dit leidde me naar de opleiding Holistic Pulsing die ik in 2015 heb afgerond.

Ik ben altijd zoekende geweest naar een passende vorm van coaching die bij een ieder aan kan sluiten. Vanuit mijn vakkennis en met een dosis ervaring is Holistic Pulsing een goede aanvulling op het geheel. Het is voor mij “de slagroom op de taart”.

Ik ben iemand met het hart op de juiste plaats en met een positieve instelling. Ik probeer de mens te benaderen vanuit een holistische visie. Ik ben nieuwsgierig van aard, onderzoekend, inventief en een doorzetter.

Ik ben graag onder de mensen afwisselend met momenten voor mezelf. Ik hou van de natuur, reizen en dieren. In mijn vrije tijd probeer ik met regelmaat te mediteren en te bewegen.

Ik experimenteer veelvuldig in de keuken met het (her)ontdekken van de magie van ons voedsel en ik ga begin november 2017 starten met de Holistic Pulsing Master opleiding.

dsc_0175Mijn naam is Joan Bekx en mijn beroep is maatschappelijk werkende. Vanaf het behalen van het diploma in 1998 aan de Hogeschool te Eindhoven ben ik werkzaam geweest in verschillende sectoren binnen de zorg.

Zo deed ik ervaring en kennis op binnen de verslavingszorg, jeugdzorg, ouderenzorg, autismebegeleiding NB-HB, HSP begeleiding, psychopathologie, voedingsleer en fytotherapie.

Met Bekx Begeleiding & advies heb ik ruim 6 jaar gewerkt met mensen met een autismespectrum stoornis. Ik begeleidde vanuit een cognitieve benadering, gaf psycho-educatie en werkte pragmatisch samen met mensen.

Op dit moment werk ik voor een grote organisatie met mensen met autisme en LVG. Daarnaast doe ik momenteel vrijwilligerswerk voor “Iets Drinken” Eindhoven, een netwerkborrel voor mensen met autisme.

Ik ben met Holistic Pulsing in aanraking gekomen omdat ik “tools” mistte voor mezelf en binnen mijn werk. Ik was op zoek naar verdieping. Dit leidde me naar de opleiding Holistic Pulsing die ik in 2015 heb afgerond.

Ik ben altijd zoekende geweest naar een passende vorm van coaching die bij een ieder aan kan sluiten. Vanuit mijn vakkennis en met een dosis ervaring is Holistic Pulsing een goede aanvulling op het geheel. Het is voor mij “de slagroom op de taart”.

Ik ben iemand met het hart op de juiste plaats en met een positieve instelling. Ik probeer de mens te benaderen vanuit een holistische visie. Ik ben nieuwsgierig van aard, onderzoekend, inventief en een doorzetter.

Ik ben graag onder de mensen afwisselend met momenten voor mezelf. Ik hou van de natuur, reizen en dieren. In mijn vrije tijd probeer ik met regelmaat te mediteren en te bewegen.

Ik experimenteer veelvuldig in de keuken met het (her)ontdekken van de magie van ons voedsel en ik ga begin november 2017 starten met de Holistic Pulsing Master opleiding.